Det finns inte mycket här i livet som är svårare än att sluta röka. Precis som med träning krävs det motivation och en ändring av livsstilen för att sluta. Det är lätt att säga men svårt att göra förstås. Nu är det dock så att det finns hjälp att få som gör det lättare att hitta tillbaka till rätt spår i livet, och den hjälpen kallas Zonnic.

Zonnic är produkter i form av portionspåsar och munspray. Portionspåsarna är precis som de låter en form av snus som du pillar in under läppen, medan munsprayen är en snabbare variant med självförklarande metod.

Det här erbjudandet ger dig tio kronor i rabatt på vilken Zonnic-produkt som helst. Rabatten är superenkel att skaffa dessutom, du behöver bara fylla i ditt mobilnummer så kommer den på SMS. Den digitala kupongen visar du sedan hos en av de samarbetande återförsäljarna, till exempel Pressbyrån, Coop, 7-Eleven eller Willys.

Zonnic är alltså en nikotinbaserad rökavvänjning. Det är viktigt att komma ihåg att det krävs mycket vilja från din sida för att sluta, och att den här produkten inte kommer hjälpa någon som helt saknar disciplin. Med det sagt är Zonnic en bra hjälp på vägen för dig som har bestämt dig.