Få presentkort på elektronik eller kontanter direkt in på PayPal genom att bli medlem hos Åsiktstorget och dela dina egna åsikter om produkter och tjänster. Skriv bara vad du tycker så börjar belöningarna ramla in.

Har du testat Åsiktstorget ännu? Det är en av de platser på nätet där du kan bli medlem och delta i undersökningar om olika saker. Det kan handla om produkter eller tjänster som företag vill ha en åsikt om, eller så kan du få frågor om politik och annat. Du hjälper både företaget och Åsiktstorget och som tack för det delar Åsiktstorget ut belöningar till dig, såsom gratis presentkort.

Du kan börja delta i undersökningarna direkt när du anmält dig, och ju mer du delar med dig av desto mer får du. Du tjänar poäng som du kan byta in mot exempelvis kontanter på PayPal, gratis presentkort på CDON, NetOnNet med mera. Åsiktstorget är ett stort företag som finns i 32 länder och de har massor av medlemmar som drar nytta av dem varje dag. Nu är det kanske din tur?

Om du är aktiv på forum eller kanske till och med ett litet Twitter-troll så varför inte dra nytta av dina åsikter och bli belönad också? Det är kul att få sin åsikt hörd och bli belönad med gratis presentkort på köpet.