Med koden TMEC99 kan du sälja två saker gratis under november på auktionssajten Tradera. Spara pengar och få saker sålda = två flugor i en smäll.

Sälj gratis på Tradera, som är som Sveriges ebay, med tusentals auktioner på internet där du kan både köpa och sälja dina prylar till en stor målgrupp. Eftersom det är auktioner kommer du troligtvis att få ett marknadspris för din produkt, så förhoppningsvis är det inte så stor risk att du säljer den till ett underpris. Om du klickar på länken nedan kommer du direkt till Tradera, och där kan du registrera dig för ett konto om du inte redan har ett sådant. I så fall är det bara att logga in och börja sälja. Sälj gratis under november!

I vanliga fall måste du betala en avgift till Tradera för att du säljer, men om du använder koden TMEC99 får du möjligheten att sälja två saker som du inte vill ha utan att behöva betala något. Detta kan ju vara ett perfekt sätt att testa Tradera och försöka bli av med saker som du inte längre använder. Kanske blir det till och med en favorit i stället för Blocket? Hur som helst så glöm inte att koden måste användas under november 2017, så vänta inte för länge. Sälj gratis nu (om du vill)!