tradera toluna

Tradera är Sveriges auktionssajt nummer 1. Nu har vi fått fatt i en kod med vilken du kan göra två gratis tradera försäljningar under maj 2017 och spara upp till 300 kr.

Använd en kod för att slippa betala
Du har säkert några prylar där hemma som du inte behöver och hellre haft en slant för i stället. Nu kan du få två gratis tradera försäljningar genom att använda koden “TRD0366”! När du säljer prylar på Tradera måste du i vanliga fall betala 10 % på ditt försäljningspris, vilket är rätt saftigt. Det finns dock ett tak som gör att du max får betala 150 kr per vara. Om du inte lyckas sälja din vara behöver du inte betala något alls. Tänk på att koden endast gäller under maj 2017.

Tradera eller Blocket?
När du säljer saker på Sveriges största annonsmarknad Blocket kan det ibland vara svårt att veta vilket pris man ska sätta för att få ut maximalt av försäljningen. Då kan det vara bättre att testa Tradera, där du säljer som på en auktion och då får ett pris för din vara som marknaden, det vill säga folket, är redo att betala. Nackdelen är att du bara når en femtedel så många på Tradera som på Blocket. Välj klokt och lycka till med ditt gratis tradera sälj!