Visst har du många gånger känt för att säga precis vad du tycker om ett företag, utan att få dina åsikter censurerade eller ändrade? En restaurang kanske gav dig en minnesvärd middag, eller så strulade ett internationellt företag med leveransen, och började dessutom krångla om ersättning.

Viss finns sociala medier för att sprida budskap, men det är inte alltid rätt plattform att göra det på. Låt oss presentera OmdomenPlats (nej, svenskan verkar inte riktigt färdigöversatt där) som är en svensk variant av brittiska BritainReviews.

Det är alltså en sajt som samlar omdömen och recensioner av företag. Dessa företag kan härstamma från vilken bransch som helst, och det finns en sökfunktion som gör att du lätt hittar det du vill. Just nu är sajten ganska tom, och det är upp till Sveriges konsumenter att fylla OmdomenPlats med innehåll (åsikter och recensioner av företag och tjänster).

Målet med hela idén är att ha en samlingsplats för alla människors åsikter, oavsett om det gäller Pressbyrån, Microsoft eller Volvo. Det ska inte längre löna sig för företag att köra med tomt säljsnack, utan nu är det ärlighet som gäller. Lögner kan idag lätt avslöjas av vanligt folk tack vare internet, och OmdomenPlats är en plattform att göra det på.

Ju fler som är med och skriver, desto lättare blir det för folk att veta om ett visst företag eller en viss tjänst går att lita på. Det handlar alltså inte bara om att skälla ut undermåliga tjänster, utan även om att lyfta fram företag som alltid sätter kunden i första hand och som är pålitliga. Ett företags rykte ska baseras på vad deras kunder tycker, inte vad marknadsföringen säger.

Testa OmdomenPlats redan idag och bidra till ett tryggare klimat för konsumenter. Naturligtvis är tjänsten helt gratis att använda, så det är bara att klicka på länken här nedanför för att komma igång!