Minns du på den gamla tiden då man kanske bara hade fem potentiella flick- eller pojkvänner där man växte upp? Sedan kom internet och globaliseringen, och helt plötsligt låg hela världen öppen framför ens fötter. Antalet dejtingsajter har exploderat på senare tid, och som vanligt när utbudet är stort gäller det att veta vad man vill ha.

NextLove ger dig flera filtreringsmöjligheter som du inte hittar på andra dejtingsajter. Den är särskilt anpassad för singelföräldrar och de som skiljt sig. En annan sak som kanske är lite "styggare" är att det går att vara anonym samtidigt som man är gift eller i ett förhållande också. Omoraliskt tycker vissa, spännande tycker andra.

Du kan inte bara testa NextLove anonymt, du kan göra det gratis också! Du kan även gå med i den så kallade VIP-klubben om du vill, vilket också är gratis. Gör du det kommer du få erbjudanden, men det är absolut inget måste – du bestämmer!

Vill du ha en annorlunda dejtingsida eller helt enkelt bara lite mer spänning i livet ska du testa NextLove. Det är gratis, det är anonymt och du har egentligen ingenting att förlora på det.