I dag den 30 oktober 2017 är det sista dagen som du kan anmäla dig till undersökningsföretaget Tolunas senaste produkttest. Bli en av 200 personer som får testa Frank Provost Hair Powder.

Lugn, det är inte frågan om att sätta en prov-ost i håret … Men produkten heter Frank Provost Hair Powder och Toluna delar ut 200 stycken sådana till sina registrerade kunder. Skynda dig på att anmäla dig för denna testomgång så kan det bli du som får gratis produkter som ska testas. Erbjudandet gäller både för nya och gamla kunder (alltså de som har varit kunder under en lång tid, inte specifikt pensionärer) och eftersom det inte kostar något att anmäla intresset är det väl bara att köra igång genom att klicka på bilden eller knappen nedan?

Toluna är alltså ett undersökningsföretag och har kommit på en smart idé som bygger på att de hjälper företag att testa olika produkter. Därför samlar Toluna in personer som vill hjälpa till att testa dessa gratis produkter, och så blir förhoppningsvis alla glada till slut – företaget får hjälp med produkttestning, Toluna får pengar och du får gratis produkter varje gång en ny undersökning äger rum och du blir vald.