Idag är världen helt annorlunda jämfört med för bara tio år sedan. Eftersom det blivit så billigt att flyga reser människor runt hela tiden, och "luffarlivsstilen" där folk inte bor kvar på samma ställe i mer än ett år blir allt vanligare. Drivkraften är upptäcktslusten, att möta nya kulturer och människor. Vad har allt detta med dagens erbjudande att göra då? Jo ...

Movinga är en flyttfirma som ger dig gratis kostnadsförslag på din flytt! Nu tänker du kanske att "ett gratis kostnadsförslag, det kan jag få från vilken flyttfirma som helst". Jo, men hos Movinga får du det direkt på nätet! Du fyller bara i dina uppgifter i ett litet formulär (din data delas inte med tredjepart, så var inte orolig för det) och sedan får du kostnadsförslaget direkt. Skulle det finnas detaljfrågor som kommer upp kan u enkelt ringa Movinga på telefon eller kolla deras FAQ.

Om du haft att göra med en slarvig och oansvarig flyttfirma vet du säkert hur mycket besvär det kan vara. Hos Movinga går processen lätt som en plätt:

  1. Fyll i dina uppgifter och få ett gratis kostnadsförslag
  2. Uppge packlista
  3. Movinga tar hand om resten

Om du är i flyttagen kan vi verkligen rekommendera Movinga!