Att flytta kan vara en kostsam historia, och inför den stora händelsen bör du förbereda dig noga. Ett sätt att göra det är att få ett gratis kostnadsförslag från Movinga! Den här tjänsten har du kanske inte hört talas om tidigare, så vi ska förklara vad den handlar om.

Precis som med försäkringar kan det kosta väldigt olika med flytt, beroende på vilka behov som finns och vad som ska flyttas. För att få reda på din kostnad hos Movinga fyller du bara i några enkla uppgifter online. Så här går själva processen till:

  • Fyll i dina uppgifter
  • Fyll i packlistan (alla föremål du tar med dig i flytten)
  • Hmm? Jaha, det var allt!

En annan faktor som är av yttersta vikt när det gäller flyttfirmor är ryktet och tilliten. Movinga kanske inte är de kändaste, men de har redan utfört fler än 30 000 framgångsrika flyttar, så de är knappast några gröngölingar.

Samtliga deras tjänster gäller endast inom Sverige, men å andra sidan täcker de precis hela landet. Det spelar alltså ingen roll om du bor i Kiruna eller Ystad. Är du i flyttagen får du inte missa den här chansen att få en gratis offert på din flytt från Movinga!