sms

Visst, många abonnemang erbjuder redan gratistjänster eller fria SMS under en hel månad, men tillhör du dem som inte har råd med sådana heltäckande tjänster – ja då är SMS.se en sajt du bör stifta närmare bekantskap med! Alla som skapar konto får skicka gratis SMS ”så länge lagret räcker”.

Det hela är egentligen väldigt enkelt. Du som kund behöver först bara registrera dig hos SMS.se, och det kostar naturligtvis ingenting. Sedan kan du fritt skicka gratis SMS, max ett per timme. Sajten har en ”pott” med 50 gratis SMS per timme varje dag, så det är först till kvarn som gäller hela tiden. När de 50 gratismeddelanden tagit slut får du vänta en timme på en ny chans.

Även om du skulle vara jättesnabb får du inte skicka fler än ett SMS per timme – det är en begränsning som gäller alla användare. Förmodligen är det lättare att få iväg meddelanden under natten, men varning för att störa folk som ligger och sover!

Bolaget bakom denna gratistjänst heter Mobajl AB och har sitt säte i Göteborg. En riktigt smart funktion är att du ser precis hur många SMS som återstår varje timme på SMS.se. Kort sagt är det här den perfekta tjänsten för dig som då och då behöver skicka något meddelande, men som inte vill betala för ett helt abonnemang.