vykort sommar

Nu när sommaren äntligen är här kan du förgylla tillvaron för släkt och vänner genom att skicka dem ett vykort. Vi vet hur man skickar två stycken helt gratis vykort, och den informationen tänkte vi dela med oss av.

Riktiga vykort på digitalt vis
Visste du att man kan skicka vykort direkt via smarttelefonen? Och då menar vi inte digitala vykort, utan riktiga fysiska vykort som kommer hem i brevlådan. PostNord har en app för detta, där du kan använda dina egna fotografier och naturligtvis även skriva dina egna meddelanden. Skicka gratis vykort genom att gå till App Store eller Google Play och först ladda ner appen Riktiga vykort. Appen är självklart gratis och om du använder koden SOMMAR2017 kan du komma igång med att skicka två stycken vykort helt gratis!

Smidigare vykort
Gamla hederliga vykort har hängt med i många år nu. Trots allt är det en lite annan känsla när man får ett vykort från någon, till skillnad mot ett meddelande eller en like på Facebook. Ett vykort visar att någon verkligen har tagit sig tid att göra dig glad. Med denna tjänst från Postnord kan du få det bästa av två världar, genom att skicka ett fysiskt och gratis vykort men på ett mycket snabbare och smidigare sätt än tidigare.