Det här erbjudandet är mest tänk för dig som driver ett företag i den mindre skalan, och känner att kostnaderna för mobiltelefoni och mobil data börjar skjuta lite i höjden. Lösningen kanske kort och gott heter Hallon … Ansök senast den 15 november 2017.

Hallon vill förenkla vardagen för företagare och har lanserat ett enkelt och billigt mobilabonnemang för dem. Du får hela mer mobildata med hela 22 GB data inom Sverige samt 10 GB inom EU. Dessutom har du fria samtal inom Sverige och fria SMS till hela världen. Det finns ingen risk att bli besviken, för hallon har ingen bindningstid eller uppsägningstid och nu sparas även all din oanvända surf till nästa månad. Varför inte testa ett enkelt mobilabonnemang för småföretagare och ge mer mobildata till dina anställda?

Klicka på knappen nedan för att komma vidare till deras hemsida och läs mer om erbjudandet. Anmäl dig så kanske du blir en av de testpiloter som får testa gratis i två månader och kan uppleva mer flexibilitet och få mer mobildata (som vi alla vet tar slut alldeles för fort i vanliga fall).