Det här gratiserbjudandet är nog främst till för dig som söker jobb utan framgång, det vill söker och söker utan att få napp. JobTestPrep har specialiserat sig på att skapa övningar för dig som tycker det känns motigt. Det är framför allt rekryteringstest det handlar om. Det är sådana här test arbetsgivare utsätter dig för att ta reda på vilka kunskap du har, och det finns ganska många olika områden.

Hos JobTestPrep kan du ladda ned olika PDF-filer som innehåller frågor inom ämnen som situationsbedömning, spatial förmåga och (kanske det roligaste) personlighetstestet! Här behöver du inte vara rädd eftersom resultatet inte spelar någon roll. Däremot får du en fingervisning om hur lämplig du kan vara inom olika områden. Till skillnad från ett riktigt test kan du ju dessutom öva flera gånger och på så sätt lära dig. Kort sagt finns det tre bra skäl att använda sig av de här gratistesterna innan du fortsätta söka jobb:

  • Det finns många olika tester att göra, och ju fler du gör desto tryggare kommer du känna dig inför det riktiga testet
  • Du får vänja dig vid onlinetester, eftersom få arbetstester idag görs med papper och penna
  • Du får göra gratistester hur många gånger du vill

Tänk om du misslyckas totalt på första gratistestet? Det kan absolut hända, men det gör ju inget eftersom ingen dömer dig och du dessutom har möjligheten att lära dig nya saker helt gratis. Det är det främsta anledningen till att du ska klicka på den röda knappen här nedan!