Att sluta röka handlar mycket om vilja, men det finns förstås produkter och hjälpmedel för att hjälpa den där viljan på traven. Steam e-cigarett erbjuder dig nu ett helt gratis provpaket som innehåller e-cigarett, laddare och ett nikotinfilter som räcker i 14 dagar. Men vänta, du kanske inte vet vad en e-cigarett är och vilka fördelar den har gentemot vanliga cigaretter? Låt oss förklara!

Den stora fördelen är att e-cigaretten ersätter den vanliga (och skadliga) tobaksröken med ånga. Många av de skadliga ämnen som du får i lungorna när du andas in tobaksrök undviker du när du använder Steam e-cigarett. Detta gör också att din omgivning slipper passiv rökning, det vill säga de slipper andas in tobaksröken som du andas ut.

Förutom att testa på-paketet är gratis kommer du även spara mycket pengar om du bestämmer dig för att fortsätta med Steam e-cigaretter. Jämfört med vanliga cigaretter kommer du spara ungefär 8 000 kr per år! Som om inte allt detta vore nog har de brittiska hälsovårdsmyndigheterna i en undersökning visar att e-cigaretter är hela 95 procent MINDRE skadliga än vanliga cigaretter.

Om du fortfarande röker vanlig tobak finns det alltså goda anledningar att testa elektroniska cigaretter från Steam.