Vi har nog alla varit i situationen där vi ska skriva ihop ett brev till ett företag eller en myndighet, och så vet vi inte hur vi ska börja för att det är så krångligt. Visste du att det finns en sajt som erbjuder helt gratis mallar för sådana här saker? Sajten heter Mallar.biz och erbjuder mängder med olika mallar för både privatpersoner och företag. Till exempel finns det en mall för arv och testamente, så att du slipper dyr rådfrågning eller leta runt på nätet.

Det är inte bara avancerade mallar du hittar heller, utan även enkla och vardagliga. Ett exempel är CV och meritförteckning. Pinsamt att be bekanta om hjälp? Utnyttja Mallar.biz så kan du fixa din arbetsansökan på nolltid! För när du väl har en mall behöver du bara fylla i dina egna uppgifter, du behöver inte skapa något från grunden.

Så glöm dyr rådgivning och börja ta del av allt gratis. Allting finns bekvämt samlat på samma ställe, utan externa länkar som slussar runt dig på olika webbplatser. Förhoppningsvis lär du dig en del också, samt överkommer eventuella hinder mot jobbsök, skilsmässa och andra saker som är påfrestande och jobbiga att ta tag i.