Gillar du Netflix och vill bredda ditt utbud ännu mer kan du kolla in C More. I vanliga fall kostar det 99 kronor per månad, men du kan testa i 2 veckor utan att betala någonting och få gratis film under en period.

Se ett smakprov
Klicka helt enkelt på den här länken för gratis film för att komma i gång och registrera dig som kund hos C More. Det enda du behöver tänka på är att abonnemanget förnyas automatiskt om du inte gör något, så skulle det vara så att du inte längre vill ha C More måste du se till att säga upp ditt abonnemang i god tid för att slippa bli debiterad.

1 500 filmer och tv-serier
Med C More får du ett enormt utbud av svenska och internationella filmer och tv-serier, samt barnfavoriter som Bamse och Smurfarna. Du kan även streama alla kanaler som TV4 har och dessutom är det reklamfritt för gratis film. På det kommer ett gäng med sportevenemang som handboll, innebandy, friidrott och mycket mer. Välj om du vill titta direkt i din smarta tv (via Apple TV eller Chromecast om din tv inte är så smart som du skulle önska), i datorn, surfplattan eller mobilen.