Crunchyroll är tjänsten för dig som älskar Japan och anime. Här hittar du massvis av tecknat, men även dramor och serier. Tänk dig Netflix fast för anime. En annan fördel är att de senaste och bästa japanska serierna sänds endast en timme efter att de premiärsänts i Japan. Snacka om färskt!

Naturligtvis är all textning på engelska, men karaktärerna pratar på japanska för att behålla originalkänslan. Normalt kostar Crunchyroll ungefär 50 kr per månad, men du som inte testat tjänsten än kan komma undan med gratis i 14 dagar! Och när du testar gratistjänsten får du dessutom tillgång till Premium-versionen utan reklam. Du kan nämligen köra Crunchyroll helt gratis, men då blir du bombarderad med reklam stup i kvarten. Det är faktiskt så störande att det är värt att betala för Premium för att slippa eländet.

Crunchyroll kan även vara värt att testa för dig som ännu inte upptäckt anime och japanska dramor. Jämfört med västerländska serier lägger anime ofta mer fokus på detaljer. Till exempel kan karaktärer se ganska lika ut, men små detaljer gör att de skiljer sig väldigt mycket i åt ändå. Testa helt enkelt om du vill uppleva något nytt!