Netflix har du säkert hört talas om, men Crunchuroll är inte lika kända. Det beror på att de specialiserat sig på anime, alltså japansk tecknad film. Om du har en passion för sånt är Crunchyroll nog den bästa videotjänsten du kan skaffa, då de strömmar purfärska avsnitt som sänts i Japan för så kort tid som en timme sedan!

Naturligtvis får du japanskt tal med engelsk text, precis som det ska vara. Annars finns det två olika versioner av Crunchyroll, en som är gratis och en som kostar pengar. Nackdelen med gratisversionen är att den är full av reklam. Ja, så full att det faktiskt blir störande på riktigt! Premium är därför att föredra.

Om du fortfarande inte upptäckt Crunchyroll kan du göra det nu, med hjälp av det här gratiserbjudandet. Du får se Premium i 14 dagar helt kostnadsfritt, och om du inte gillar det är det bara att sluta. Om du däremot tyckte om det kan du fortsätta kolla till en kostnad av cirka 50 kr per månad.

Premium är naturligtvis helt reklamfri och i HD. Skillnaden mot Netflix är alltså att Crunchyroll är specialiserad på anime och japansk kultur.