crunchyroll gratis film

Om du inte vet vad Crunchyroll är behöver du inte skämmas. Du känner väl till Netflix? Hmm, OK. Crunchyroll är en så kallad strömningstjänst (streaming på engelska) som låter dig se hur mycket anime och japansk drama du vill helt gratis. Låter det för bra för att vara sant? Det finns två olika versioner av Crunchyroll, en gratisversion som finansieras av reklam och en Premium-version som fungerar som vilken strömningstjänst som helst.

Du kan testa Crunchyroll Premium gratis i 14 dagar – då får du tillgång till hela sortimentet på alla dina enheter. Det är inte bara de bästa serierna, utan du får även allting serverat supersnabbt – ibland endast en timme efter att avsnittet haft premiär i Japan! Naturligtvis är allting översatt och textat till engelska, men japanska originalröster för att behålla rätt känsla.

En månad av Premium-tjänsten kostar normalt sett lite drygt 50 kr, men du som aldrig testat Crunchyroll Preimum gratis tidigare kan komma undan med två veckor kostnadsfritt. Då slipper du reklamen!

Fördelen med en strömningstjänst är att du slipper skivor, och du slipper dessutom Dvd- eller Blu-ray-spelare. Crunchyroll är en helt laglig tjänst naturligtvis, så du behöver inte oroa dig för den biten heller.