Quicktest heter sajten där du kan köpa hemmatester som inte behöver skickas till laboratorium för analys. Istället får du svar direkt och kan utföra testet när det passar dig. Men vad är detta egentligen och hur går det till?

Vad det är
Quicktest erbjuder produkter, och de här testerna är egentligen samma som utförs på vårdcentraler runtom i landet. Du får alla svar själv och behöver inte skicka in något.

Hur det går till
Köp produkter från Quicktest med 20 eller 10 procent rabatt. Sedan behövs ditt urin eller blod för att mätstickorna ska visa korrekt resultat. Det kanske låter lite läskigt med blod, men du behöver inte mycket alls! Stick bara ett litet hål på ditt finger så får du allt som krävs. Om du känner dig osäker på hur du ska gå tillväga har Quicktest lagt upp en video där de visar dig steg för steg. Så oroa dig inte för det!

Rabatterna då. Jo, den bästa rabatten är på 20 procent (gäller alla tester) och för att få den anger du bara koden "QUICKTEST20" i kassan. Vi är dock inte helt säkra på hur länge den gäller, men skulle den koden inte gäller kan du använda dig av "quicktest10" som ger tio procent rabatt. Denna kod gäller fram till 31 mars 2020.

Quicktest har betyget 4/5 på Trustpilot och de har mängder med olika tester du kan göra för att eliminera oron. Sköldkörtel, prostata, lever, gluten, diabetes ... du kan testa dig för det mesta med produkterna från Quicktest!