dplay prova gratis

Du visste väl att du kan se femman, Discovery Channel, EuroSport och flera andra stora kanaler helt gratis? Du behöver bara testa strömningstjänsten Dplay i 30 dagar – det är helt kostnadsfritt och vill du inte fortsätta med betalt abonnemang är det bara att säga upp tjänsten. Det finns ingen bindningstid.

Att testa Dplay gratis innebär att du får tillgång till hela deras Premium-utbud. Det innefattar allt från de senaste sporthändelserna till dokumentärer och underhållning i världsklass. Till skillnad från många andra strömningstjänster hittar du vanliga tv-program på Dplay, snarare än långfilmer eller anime.

Dplay som tjänst lanserades 2015 och har sedan starten lyckats knyta åt sig många kända aktörer på den svenska tv-marknaden. Du kan visserligen testa Dplay gratis närsomhelst, men då får du bara tillgång till det svenska utbudet, plus att du måste genomlida reklam som täcker upp för finansieringen.

Med Premium-tjänsten, som du just nu alltså kan testa utan kostnad, får du tillgång till hela utbudet. Dessutom slipper du avbrytas av störande reklam medan du tittar. Det finns dock ett undantag, och det är när du ser ett program live – då kan det fortfarande förekomma reklam trots att du har Premium-tjänsten.

Skaffa Dplay idag och som sagt – är du inte nöjd är det bara att avsluta. Observera dock att ett abonnemang startar automatiskt efter den första gratismånaden, och att det kostar 79 kr per månad.