jordan barntandkräm

Ofta kan det kännas lite trist och jobbigt att behöva hålla tänderna rena på ett grinigt och motsträvigt barn som inte alls gillar tandborstningen. Men nu smakar det gott när du borstar ditt barns tänder! Du får en tub Jordan Barntandkräm gratis som smakar hallon, eller om ditt barn hellre väljer mild fruktig mint, och nu ska du se att dessa stunder blir riktigt efterlängtade!

Som testpilot för Jordan Barntandkräm går tandborstningen som en dans och ni får en rolig och trevlig stund tillsammans i badrummet! Tuberna ser dessutom roliga ut med sina härliga färger som gör att barnet glatt vill ta ner tuben från badrumshyllan och längta efter att få borsta tänderna och så får ni bort beläggningarna på tänderna på ett lustfyllt och effektivt sätt med en god smak! Inga sura miner längre!

Jordan Barntandkräm är skonsam mot tänderna och innehåller även en flourhalt på 1000 ppm (parts per million) och det skyddar tänderna mycket effektivt. Du måste ansöka senast 4 april och dina barns upplevelser med Jordan Barntandkräm kan komma att hamna i flera dagstidningar. Vill ni sedan fortsätta köpa Jordan Barntandkräm så kostar den bara 19.90 kronor.