toluna nagellack

Då var det på tiden att anmäla sig som produkttestare och samtidigt få ett gratis varuprov från Toluna. Den här veckan har de ett speciellt erbjudande för alla er som gillar nagellack och vill testa något nytt utan att behöva betala för det.

500 tillgängliga produkter
Varje vecka är det en ny produkt som ska testas och recenseras. Vad du behöver göra är att registrera dig hos Toluna för gratis l’oreal eller helt enkelt logga in om de redan är medlem där. Sedan anmäler du ditt intresse för denna produkt och hoppas att du blir en av de 500 personer som blir utvalda och får produkten hemskickad som ett gratis exemplar vilket du så klart får behålla. Svårare än så är det inte att kamma hem ett gratis l’oreal prov.

Produkttesta nya saker varje vecka
Idéen bakom Toluna är lika enkel som smart. Olika företag släpper hela tiden nya produkter och vill få dessa testade, för att se om de håller måttet. Då frågar de Toluna, som har en databas med massor av testpersoner som kan prova och recensera produkterna, och få dem gratis i gengäld. Alla vinner något på detta, speciellt du som har letat efter gratis l’oreal produkter!