Toluna rullar ut nya produkter varje vecka, som deras stora team av produkttestare kan sätta tänderna i. Denna vecka är det 360 stycken Maybelline Dream Bronze BB som du med lite tur kan bli utvald för att testa. Du kan anmäla dig för gratis skönhets produkter i denna kampanj fram till och med den 3 juli 2017.

Gör så här för att bli produkttestare
Det spelar ingen roll om du redan är medlem eller aldrig har hört talas om Toluna tidigare. Detta test för gratis skönhets produkter gäller för alla, så länge du anmäler dig i tid, vilket är under hela denna vecka. Klicka på länken för gratis skönhets produkter och logga in eller anmäl dig så kan det bli du som testar och skriver en kort recension inom kort.

Solbränna och solskyddsfaktor på samma gång
Maybelline Dream Bronze BB slår två flugor i en smäll. Först ger det dig en fin färg så du slipper ligga på stranden och pressa för att bli utsatt för solstrålarna, som både kan vara skadliga och göra din hud rynkig om du solar för mycket. Och ovanpå det är det solskyddsfaktor i den här krämen, så du kan vara ute och njuta av solen med mindre risk.