nicks kexbar

Är du som jag ofta sugen på en god chokladbit? Jag blir extra sugen på något gott när jag har mycket omkring mig men inte har tid att äta ett mål mat. Då kan du som är fyllda 18 år få bli testpilot och testa N!cks kexbar! Det är ett frasigt kex som innehåller härlig vaniljkräm och choklad, men inget socker, gluten eller vete. En sådan hälsosam chokladbit säger man ju inte nej till!

Den passar utomordentligt bra för både diabetiker, för de som är mån om sina tänder och för den som vill bli av med vikt. Socker omvandlas ju, som du säkert vet, till fett i kroppen. Istället används ett naturligt ämne som finns i både vindruvor och päron och av stevia som kommer från steviaplantan.

Vill du bli testpilot för denna utmärkta chokladbit så får du gratis fyra stycken N!cks kexbar! Du fotograferar och berättar om dina upplevelser under tiden du provar och njuter av att mumsa på läckerbiten, och ansökan görs senast den 4 maj 2017. Det är Smartson som står för testet som är helt gratis. Du får efter testet utvärdera den goda chokladbiten som därefter får en rekommendationsfaktor, och du har hela maj månad på dig detta år.

Så nu kan du njuta av god choklad utan att behöva ha dåligt samvete när du tar upp den ur fickan när du åker skidor, sitter och ser på tv, lägger en N!cks kexbar i barnens ryggsäck
eller när du bjuder in grannen på en kopp kaffe. Mumsa på!