Ny vecka, ny produkt från Toluna som du kan få chansen att testa! Den här gången rör det sig om ett läppstift från NYX. Det kallas Turnt Up! och serien består av 22 olika nyanser. Allt från de vanliga rosa och röda till lila och bruna för dig som vågar testa något nytt.

Om du är ny på Gratis.se vill du säkert veta lite mer om Toluna och hur man gör för att bli produkttestare hos dem. Egentligen är det ganska enkelt, men i slutändan är det mycket slump som avgör eftersom det är så många som söker varje vecka.

Turnt Up! från NYX finns i 300 tillgängliga testexemplar för alla som registrerat sig hos Toluna. Men det räcker inte med att registrera sig, utan helst ska man utföra Tolunas undersökningar också - detta ökar chansen att bli produkttestare! Skulle du sedan bli utvald kommer du inte bara att få testa och behålla veckans produkt, utan även utvärdera den så att företaget som tillverkar den kan förbättra sina produkter i framtiden.

Steg ett är att klicka på länken här nedanför och registrera dig som villig produkttestare hos Toluna. Mer information finns att läsa på deras sajt.