Alla män vet säkert hur svårt det kan vara att få tag på ett bra raklödder. En del löddrar på tok för mycket, andra bidrar till att själva rakningen blir sämre än den borde. Nu ger Toluna dig chansen att prova och utvärdera en helt ny gel som fungerar i tre steg: L'Oreal Men Expert Shave Revolution!

Första steget är att köpa produkten ... haha, nej vi skojar bara. Första steget är att produkten är otroligt len mot din hy. Andra steget är att den skyddar mot olyckor som lätt inträffar då rakblad interagerar med känslig och fuktig hy. Tredje och sista steget är att du faktiskt piggnar till och blir mer energisk då produkten innehåller uppfriskande mentol.

Fram tills imorgon den 23 oktober kan du ansöka om att bli produkttestare för L'Oreal Men Expert Shave Revolution. Den här gången är det 200 personer som kommer att väljas ut, och de kommer som vanligt inte bara få produkten gratis. De kommer även få utvärdera den så att producenten kan göra förbättringar inför framtiden. Se det här erbjudandet som gratis konsumentmakt!

Det är helt gratis att registrera sig som produkttestare hos Toluna. Använd bara länken här nedanför så kommer allt gå bra.