nokia 3310

Nu har Nokia 3310 kommit tillbaka på marknaden med bättre teknik, och du kan bli en av dem som får testa den! Du får behålla telefonen utan att betala en krona, när testet är klart! Fem produkttestare söks som får pröva nya Nokia 3310 som hjälper oss att utvärdera de nya funktionerna.

Nokia är utan tvekan en av de bästa telefonnyheterna i år! Detta legendariska varumärke och finska flaggskepp har nu satsat på en triumferande återkomst! Nya Nokia 3310 kommer att tillgodose behoven hos de användare som inte behöver den senaste tekniken, utan bara vill kunna ringa och skicka SMS.

Testet arrangeras av EULM IVS och pågår tiden 1 april 2017 till 1 september 2017, och sedan görs ett urval den 1 september 2017, och då kontaktas de utvalda via e-post och telefon och får testa nya Nokia 3310! Efter en bestämd tid skriver han eller hon, som ska vara 18 år, en utvärdering av Nya Nokia 3310. Blanketten som ska fyllas i skickas via e-post.

Du blir registrerad som mottagare av våra sponsorers nyhetsbrev, och du kan när du vill avregistrera dig. Produkttesterna som arrangeras av EULM IVS har rätt att publicera bilder och namn på de utvalda.
Vid kampanjens slutdatum kommer EULM IVS att välja ut produkttestare som då får motivera varför just de ska bli utvalda. Sedan väljer en jury hos EULM IVS ut den som skrivit den bästa motivationen, och han eller hon blir då kontaktad via sina kontaktuppgifter.