Hur många timmar per dag spenderar du i sociala medier? Du har förmodligen tagit en och annan bild som du inte är helt nöjd med, eller bilder som lämnar utrymme för förbättringar för att se så bra ut som möjligt. Flera av Sveriges mest framstående influencers (folk som påverkar andra i sociala medier) har sina egna filter (en del kallar det för "presets") som de använder med stor framgång. Nu har du chansen att testa ett sådant filter helt gratis!

För att kunna redigera dina bilder med dessa filter krävs ett program som heter Adobe Lightroom CC. Det programmet kan du testa gratis i sju dagar (sedan måste du börja betala för det om du inte avbryter processen manuellt). Filtret du kan testa gratis fungerar med detta program.

För att få testa ett proffsfilter gratis behöver du bara göra två saker:

Glöm inte att skriva i mejlets titel vilken influencers filter du vill ska appliceras på din bild. Du ser vilka som finns att välja mellan på sajten vi länkar till med den röda knappen här nedanför. Den här kampanjen varar under hela augusti 2019 och du kan få 25 procent rabatt på alla fotofilter med koden "SUMMER19".