brämhult gratis jos

Alla känner väl till kvalitetsmärket Brämhults? Joserna som bara består av 100 % frukt och inget annat. Brämhult är en del av Borås och man kan skryta med att vara kunglig hovleverantör. Endast det bästa är gott nog för de här joserna.

Nu vill Brämhult introducera nya produkter på marknaden, och det är här gratis jos och du kommer in i bilden. Genom att anmäla dig har du chansen att agera testpilot hos Brämhult och prova de nya joserna innan de hinner komma ut på marknaden. Testet sker i samarbete med Smartson och är naturligtvis helt kostnadsfritt för dig som testpilot.

Det är naturligtvis inte så att alla kommer få testa. Antalet testpiloter är begränsat till 1000 st, men du har fram tills den 20 februari på dig att visa ditt intresse och skicka in anmälan. För att anmäla dig måste du svara på ett gäng frågor.

Så, vad är det då för produkter du ska testa? Jo, Brämhult har nämligen tagit fram tre helt nya joser med de självförklarande namnen kraft, energi och vitamin. De är som vanligt sprängfyllda med läckra frukter och bär, men den här gången finns det även extra vitaminer, gröna kaffebönor för mer energi eller fibrer som gör att du orkar längre.