borgholm ost

Titta hit! Just söks 500 personer som får proväta Boxholms ekologiska ost, en jättegod ost som också är lätt att hyvla till frukostsmörgåsen, och den har en mycket god och fyllig smak! Den är tillverkad på våra närliggande gårdar och grädden kommer naturligtvis från kor som tuggar i sig av gräs på marker som inte innehåller gifter, så du kan tryggt smaka på denna utmärkta ost.

Boxholms ekologiska ost är en smakrik, krämig ost som har en balans av sälta och syrlighet och är mild och passar därför även barnens frukostsmörgåsar! Osten är en riktig fullträff för ostbrickan eftersom den inte är för stark så den förringar vinets smak. Den passar i flera sammanhang och bör därför alltid finnas i ditt kylskåp, så har du inte redan denna delikatess hemma så passa nu på!

Ost är ju ett mycket gott och bra pålägg som även är lämpligt att ha på lunchsmörgåsarna på arbetet. Du är varmt välkommen att ansöka som testperson, dock senast den 1 maj 2017, och du måste ha fyllt 18 år. Har du möjlighet att delta i testet genom att skriva ut en värdekupong och hämta produkten i en butik?