Tolunas allra senaste produkttest som du och alla andra medlemmar kan pröva gratis är här! Den här veckan kan du får något gratis från inga mindre än L’Oreal, Anmäl dig före den 27 november 2017 för chans på gratis gloss.

Är du redan medlem hos Toluna är det bara att klicka på knappen nedan för att gå vidare till deras hemsida, logga in och sedan anmäla dig för lite gratis gloss och glam. Är du inte kund hos undersökningsföretaget Toluna ännu är det hög tid att bli det och sluta gå miste om nya produkter som du får chansen att testa gratis varje vecka. Det tar bara ett par minuter och sen är du också igång med på listan över personer som kan vara med och testa.

Den här veckan är det hela 520 produkter som ska ut till folket för test, så det är alltså ganska stora chanser att du blir en av de utvalda. Med L’Oreal Gloss Glam Shine får du lite gratis gloss att testa på dina läppar och allt du behöver göra sen är att ge en liten recension åt Toluna, som sedan låter L’Oreal veta om du gillade den eller inte, så de kan förbättra sina produkter.