Behöver du fylla på med tvål, kräm och handdukar? Då har du ett riktigt bra erbjudande här! Du sparar mer än 200 kronor:

  • SdM Karité 300 ml värde 179 kr
  • SdM Karité handkräm30 ml värde 79 kr
  • 2 kökshanddukar i hälften linne och hälften bomull värde 199 kr
  • 6 nummer av tidningen Sköna Hem

Du får allting för 258 kronor inklusive frakt. Du sparar alltså 200 kronor på produkterna, plus att du får tidningarna gratis på köpet.

Tvålen är flytande och berikad med sheasmör som gör att du kan rengöra huden utan att torka ut den. Handkrämen har även den sheasmör som gör händerna mjuka och så där härligt lena. Kökshanddukarna är 40x60 cm.

När det gäller tidningen Sköna Hem kanske du känner till att den är Sveriges största och ledande inredningsmagasin. Du kommer få massor med inspiration som passar just ditt hem, så bort med det grå och tråkiga och fram med det kreativa! Ofta är det ju så att en sådan här tidning just ger inspiration till något man sedan sätter sin egen prägel på.

Om du bara vill ha tidningarna betalar du 200 kronor för sju nummer. Tänk bara på att du automatiskt läggs till i en tillsvidareprenumeration som du måste säga upp om du inte vill ha fler tidningar.