Du vet väl att du kan hitta gamla klasskamrater och se klassfoton från den gamla goda (onda?) tiden när du och dina barndomsvänner gick i skolan? Med tjänsten Stay Friends kan du enkelt hitta personerna som har försvunnit ur ditt liv och fortsätta hålla kontakten.

Stay Friends är en tjänst på nätet som du kan använda för att återfinna skolkamrater från förr, söka bland tusentals klassfoton och mycket mer. Stay Friends påstår att de har 2,2 miljoner medlemmar så då borde det vara ganska stora chanser att du hittar de gamla kompisarna som du letar efter. Du kan också söka på före detta efternamn och om du gick i skola utomlands så finns det en sökavdelning för det också.

Börja med att hitta vilken skola du gick i (det går snabbt med sökfunktionen) och sen kan du registrera dig för att kunna logga in och få tillgång till en del av tjänsterna gratis. Det som du kan göra gratis är bland annat att återse skolkamrater, titta på gamla klassfoton och vara med på klassåterträffar. De har drygt 60 000 klassfoton just nu och det kommer in nya varje dag. Varför inte liva upp minnena med dina gamla skolkamrater, och fortsätta med klassträffar om du vill det. Annars kan du i alla fall se foton och profiler, ta kontakt med skolkamrater som du knappt kom ihåg.