disneyklubben

Om du är ett Disneyfan eller har barn som du vill ge en rolig överraskning, kan vi rekommendera Disneyklubben som just nu delar ut gratis Disney figurer och böcker för de som anmäler sig. Om du går med i dag eller inom den närmaste framtiden får du ett välkomsterbjudande, och allt du behöver betala för är portot.

Välj ditt eget välkomsterbjudande
När du eller ditt barn blir medlem i Disneyklubben får ni välja en gratis Disney gåva som ni inte behöver betala för. Ni kan välja mellan paket med Vaiana, Musse Pigg och Olaf. I paketet ingår en bok, en e-bok, en kortare historia och en tygpåse. Som medlem får du regelbundet böcker med alla de gamla klassikerna som Kalle Anka och Musse Pigg, men även dagens moderna Disney-favoriter som Bilar och Frost.

Det här erbjuder Disneyklubben
Varje månad får du ett paket som innehåller böcker, e-böcker och en gratis Disney figur. Om du inte vill fortsätta vara medlem är det bara att säga upp ditt medlemskap direkt från hemsidan, utan några krav på köp eller förlängt medlemskap. Så passa på att prova nu när allt du behöver göra är att betala portot på 49 kronor för att få ett kul paket för dig eller barnen.