gratis bilvärdering

Man brukar säga att den dummaste investering man kan göra är att köpa en helt ny bil. Så fort den rullar ut från butiken tappar den minst halva sitt värde. Av den enkla anledningen har det blivit väldigt populärt att köpa och sälja begagnat, och vad passar då bättre än att kunna värdera bilen gratis online?

För dig som inte alls är van vid att sälja och köpa kan det vara otroligt svårt att ens bilda sig en uppfattning om vad bilen är värd. Lägg därtill fult folk som trixar med mätarinställningar och döljer allvarliga skador. Hos bilpriser.se kan du få en enkel första koll, och sedan kan du därifrån köpa till mer avancerade tjänster om det behövs.

Det är otroligt enkelt att testa den här tjänsten, du behöver bara fylla i registreringsnumret på bilen och så är det klart! Det finns dessutom en tjänst som kallas Bilpriser Pro där du kan få reda på ytterligare information som inbytespris, framtida värde med mera. Det fina är att även denna tjänst är gratis, åtminstone under de första 30 dagarna som prövoperioden gäller.

En korrekt bilförsäljning innehåller naturligtvis fler steg än att värdera bilen gratis på nätet. Bilpriser.se erbjuder dock ett viktigt första steg för alla nybörjare som inte riktigt vet i vilken ände de ska börja.