Trött på din gamla skrothög? Sälj aset annars byt? Om det har blivit dags att sälja bilen måste du först värdera den. Alla vet att en bil tappar hälften av sitt värde så snart den rullar ut ur butiken, men hur ligger det till med bilar som redan är begagnade?

Inte nog med att värderingen är helt gratis, den går att göra på några minuter online också! Du börjar bara med att fylla i din bils märke, modell och registreringsår, sedan går du vidare med mätarinställning och några andra relevanta uppgifter innan du slutligen uppger din mejl.

Om du sedan beslutar dig för att sälja bilen måste du uppsöka en av viköperdinbils serviceverkstäder där en personlig värdering genomförs. Man kan alltså säga så här, att istället för att gå direkt till en serviceverkstad och kosta på dig en värdering som kanske inte leder till något, så får du en gratis värdering online. På så vis får du i alla fall en hum om vad bilen kan vara värd, även om det krävs en personlig genomgång på plats för att avgöra ett mer exakt värde.

Viköperdinbil hittar du i Sveriges större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Örebro.