Förra året introducerade Toluna en ny produkt varannan vecka, men i år har de ökat tempot till en produkt varje vecka! Företaget Spontex har en rengöringsduk för alla ändamål, och du kan bli en av 370 produkttestare som får prova att använda och utvärdera den.

Den fina med denna produkt är att den fungerar till så mycket. Du kan dels använda den som en fuktig trasa och torka rent dammiga prylar, men också torka upp blöta och fuktiga ytan som en torr rengöringsduk. Är du i städtagen passar Spontex rengöringsduk perfekt.

För att få chansen att bli produkttestare hos Toluna bör du utföra så många av deras undersökningar du kan. Om du inte har registrerat dig hos dem än kan du göra det med hjälp av länken här nedanför. Det här erbjudandet varar fram till och med den 19 februari, alltså en vecka från och med idag.

Lite mer om rengöringshandduken då. Den är 34 x 53 cm, så den är ganska stor. Den finns i färgerna grönt, blått och rosa, och det finns tio stycken av dem i varje förpackning. Tänk på allt detaljer om du blir utvald att produkttesta!