Underskatta inte effekten av vitare tänder på ditt självförtroende. När du träffar människor finns det ingenting som bryter isen lika bra som att le. Och det blir mycket lättare att le om du vet att dina tänder ser skinande vita ut!

Med tandblekning från Smileo får du vitare tänder på bara tio minuter. Visst, du måste upprepa processen varje dag, men du slipper gå till tandläkaren och kan istället göra tandblekningen till en daglig rutin. Alla har tid att avvara tio minuter per dag.

Du får ditt kit för endast 54,90 euro, vilket motsvarar drygt 550 kronor. Själva behandlingen är helt fri från smärta och obehag, och deras produkt är så tillförlitlig att de har en pengarna tillbaka-garanti. Om inte dina tänder blivit minst två nyanser vitare efter att du använt Smileo kontaktar du bara företaget med bildbevis och får sedan tillbaka dina slantar. Det finns även andra fördelar:

  • Produkten är vegansk och fri från plågsamma djurförsök
  • Upp till 8 nyanser vitare tänder
  • Beställer du för över 690 kr bjuder Smileo på frakten

Smileos tandblekning kostar normalt cirka 700 kronor, så du sparar ungefär 150 kronor på det här erbjudandet. Tekniken som används för blekningen är UV-ljus.