nelly rabatt

Nelly känner väl alla till? De har mängder av olika märken som alla är mer eller mindre modekänsliga. Om du är nybörjare så är Nelly en modebutik på nätet som enbart riktar sig till kvinnor. Förutom ett av branschens bästa utbud av klädmärken hittar du allt från eleganta kappor till skönhetsprodukter som låter dig hänga med i de senaste trenderna.

Nu kan du som har ett PayPal-konto100 kr rabatt när du handlar hos Nelly. OK, så vi kanske ska förklara vad PayPal är också! Det är en betalningsmetod online som gör att du slipper ange uppgifter för ditt bankkonto, vilket kan känna tryggt för dig som inte är van att handla på nätet. PayPal används främst på den megastora köp- och säljsajten eBay, så det är minst sagt en etablerad betalningsmetod.

För att få hundralappen i rabatt krävs det att du shoppar för minst 500 kr hos Nelly, och att du betalar med PayPal. Det spelar dessutom roll vad du handlar. Om du följer länken här nedan kommer du se en mängd olika märken som INTE ingår i rabatten. Se med andra ord till att du väljer noga när du shoppar hos Nelly.