Om du inte känner till Matsmart tycker vi det är på tiden nu! De har kanske framför allt gjort sig kända som miljökämpar som ser till att det sker så lite matsvinn som möjligt. Samtidigt har du som kund möjlighet att tjäna en hacka då mat med knöggliga förpackningar eller utgånget bäst före-datum säljs till kraftigt reducerade priser. Och vet du vad? Nu har du chans att få fem procent rabatt också!

För att få rabatten använder du bara koden "Summerdeal19". Tänk på att den endast gäller en gång per kund samt att erbjudandet upphör den 31 juli 2019.

Förutom denna rabatt på fem procent finns det en hel del annat gott att hålla utkik efter hos Matsmart. Som du säkert läst i nyheterna på sistone kan kläder vara en riktig miljöbov också. Matsmart säljer numera klädkollektioner från tidigare år med 50–70 procent rabatt. De har även sin numera klassiska sektion "rädda oss" där maten verkligen måste bort, och därför säljs extra billigt. Här kan du till exempel köpa julmust mitt i sommaren för bara tio kronor styck (1,5 liter). För det är ju bättre att mat och dryck kommer till nytta än att den slängs, eller hur?

Dra ditt strå till miljöstacken och gör någonting som verkligen gör skillnad. Att köpa mat hos Matsmart är dessutom billigare än i vanliga matvarubutiker.