Letar du efter miljövänligt?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om miljövänligt.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Bra med rabatt på tidningen Tara och Happy Green

Idag, när fler och fler blir medvetna om vilka konsekvenser vår livsstil får för miljön, börjar fler och fler även välja ekologiskt och andra miljövänliga sätt att leva och konsumera. I dessa tider passar det alltså extra bra med ett presentkort på 200 kronor hos Happy Green, plus flera nummer av tidningen Tara. Happy Green... Läs mer »

Ta del av ett grönt erbjudande här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

5 % rabatt hos Matsmart

Om du inte känner till Matsmart tycker vi det är på tiden nu! De har kanske framför allt gjort sig kända som miljökämpar som ser till att det sker så lite matsvinn som möjligt. Samtidigt har du som kund möjlighet att tjäna en hacka då mat med knöggliga förpackningar eller utgånget bäst före-datum säljs till... Läs mer »

Ta del av rabatten innan 31 juli 2019 »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Grön rabatt hos Ica

Vi svenskar är idag mer miljömedvetna än någonsin och det avspeglar sig i våra matvanor. För 30 år sedan var ekologisk mat och fokus på gröna produkter något som folk mest skrattade åt (eller grät, eftersom priserna var så höga), men idag är de en del av de flestas vardag. Eftersom dagens matrabatt är ett... Läs mer »

Hämta din smakrabatt här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis Grumme Vips städservetter

En bättre miljö vill vi alla bidra till och nu får du chansen att hjälpa till med det på ett enkelt sätt, nämligen genom att använda Grumme Vips Städservetter! Grumme Vips Städservetter som är tillverkade av 100 % förnybar cellulosa som du enkelt lägger i matkomposten där den snabbt och effektivt bryts ner. För köket... Läs mer »

Beställ dina två gratis förpackningar servetter från Grumme »