Nu undrar du förstås direkt: vad *** är Toolon? "Tool" betyder redskap eller verktyg på engelska och mycket riktigt säljer den här butiken allt från skruvdragare till parasoll och trädgårdsredskap. Är det inte perfekt så här inför maj och den stundande sommaren?

Du som är ny kund hos Toolon får just nu 50 kr rabatt när du anmäler dig till deras nyhetsbrev. En perfekt start som gör deras låga priser ännu lägre! När du bestämt dig för vilka varor du vill ha kan du dessutom korpa åt dig gratis frakt om du fyller i rabattkoden "Frakt0". Observera att gratis frakt endast gäller fram till och med den 30 april.

Om du inte hört talas om Toolon tidigare finns risken att du tror att de kanske har okända produkter eller lågbudgetmärken som säljs billigt. Icke! Här hittar du produkter för jordbruk, teknik, hushåll, trädgård och mycket mer från kändisar som Bosch och Black+Decker.

Men vänta, det är inte allt! Det finns ÄNNU mer rabatt att hämta! Koden "Rabatt40" ger dig 40 kr rabatt om du handlar för 300 kr eller mer. "Rabatt100" resulterar i 100 kr rabatt, men bara om du shoppar för minst 500 kr. Sist men inte minst råder det tio procent rabatt på alla Bosch-varor, så passa på nu!