Letar du efter fri frakt?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om fri frakt.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Få 10 % rabatt hos Bubbleroom

Det här erbjudandet gäller endast nya kunder som lägger en beställning på minst 100 kronor. Förutom det krävs det endast två saker för att ta del av erbjudandet: du måste dels följa Bubbleroom på Instagram, och dels prenumerera på deras nyhetsbrev. När du gjort det får du en rabattkod som du använder till din första... Läs mer »

Hämta din rabatt här »

Beställ gratis kondomer – om du bor i Norrland!

Visst är det så att Stockholmarna för det mesta får allt? Jobb, uteliv och köpcentrum ploppar upp som svampar kring huvudstaden, medan gamla goa Norrland står med tomma händer. Därför är det extra roligt att i och med det här erbjudandet kunna presentera ett gratiserbjudande som bara gäller norrlänningar! Säkert sex är en viktig del... Läs mer »

Det är 100 % gratis att skydda sig från könssjukdomar »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Upp till 70 % rea hos Sportamore

Mellandagarna har inte ens startat än, men det har mellandagsrean! Just nu, och förmodligen åtminstone en vecka framåt, har du upp till 70 procent rabatt att se fram emot hos Sportamore. Så då är frågan: vad kan du handla hos den här butiken? Allt som har med sport att göra naturligtvis, men även friluftsjackor, kängor,... Läs mer »

Upp till 70 % rea hos Sportamore »