De bästa gratisgrejerna

Gratis Resor

Letar du efter gratis resor?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis resor.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

viking line gratis minikryssning

Är du inte redan medlem i Viking Line Club tycker vi att du ska bli det omedelbums! För det första är det gratis, och för det andra dyker sådana här gratiserbjudanden upp då och då från Viking Line. Den lilla tid och det lilla besvär det tar att bli medlem är alltså lätt värt investeringen.

Minikryssningen sker som vanligt mellan Kapellskär och Mariehamn, och det här ingår:

  • Bussresa till Kapellskär (endast från Viking Lines upptagningsområde*)
  • Kaffe och mazarin i kafeterian ombord
  • Minikryssning mellan Kapellskär och Mariehamn

*Du kan se alla upptagningsområden på Viking Lines hemsida som vi länkar till via den röda knappen här nedanför.

Om du inte kryssat med Viking Line tidigare kan vi berätta att Mariehamn är huvudstaden på Åland, så resan blir inte särskilt lång (därav benämningen ”minikryssning”).

Förutom gratis minikryssning kan du även handla ombord, och då får du upp till 50 procent rabatt på parfymer, mode, skor och mycket mer. En riktigt häftig funktion är att du kan se dig omkring på båten, fast du sitter hemma! Viking Line har gjort som Google och erbjuder 360 graders vyer ombord. Med den här funktioner vet du vad du kan förvänta dig!

Det här gratiserbjudandet gäller alltså endast medlemmar i Viking Line Club (gratis att gå med) och avresan måste ske mellan 28 oktober och 30 november.

Provåk helt gratis i Västra Götaland

Erbjudandet gäller inte längre 17/10/2018 gratis resor
åk gratis buss med västtrafik

Tar du alltid eller ofta bilen till jobbet? Vill du prova ett nytt, miljövänligare sätt och en ny livsstil? Då ska du vakna upp nu, för Västtrafik har ett grymt bra erbjudande som är helt gratis och som startar redan nästa vecka! Det är ett gäng personer som ska bli utvalda först, men det är faktiskt inte bara slumpen som avgör vilka som ska åka gratis. Västtrafik har en färdig profil, och det är sådana kandidater de kommer att leta efter först och främst.

Framför allt handlar det om att du tar bilen till jobbet varje dag. Gör du det har du större chanser att bli utvald till den här gratiskampanjen. Men även du som åker buss till jobbet varje dag har lite större chans att bli utvald. Själva gratiserbjudandet handlar om att du får gratis resor från Västtrafik till ett värde av 805 kronor. Om du väljs ut som provåkare kan du få ditt kort redan nästa vecka (även om det kan dröja flera veckor också).

När du ansöker kan du välja om du vill provåka med appen eller med kortet. För att välja appen måste du naturligtvis ha en smart telefon, men även en mejladress.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
viking line

Det är inte bara poängsamlande och rabatter som är bra med Ica-kortet, det går även att korpa till sig gratis kryssningar hos Viking Line! Just nu kan du till exempel få en gratis kryssning till Helsingfors, där det bara är att kliva ombord och gå in hytten. Väl ombord finns det mycket underhållning och god mat att ta del av, men observera att du själv (eller ni om du tar med dig någon) får betala den. Det som ditt Ica-kort bjuder på är hytten och att du får åka med, sedan är det upp till dig hur mycket underhållning du vill ha!

En sak som definitivt är värd att ha i åtanke är att det är svenska kocklandslaget som fixat menyn på kryssningen. Du kan med andra ord räkna med riktigt god mat i världsklass! Och det är inte bara maten som är speciell, väl framme i Helsingfors kan du ta chansen att besöka Sea Life med hela 50 procent rabatt! Räkna alltså med en upplevelserik resa. Glöm inte heller att det finns flera andra erbjudanden för dig med Ica-kort, även om inte alla är gratis.

Gratis bussresor i sommar för skolungdomar i Järfälla

Erbjudandet gäller inte längre 20/05/2018 gratis resor
gratis resor under sommarlovet

Den här nyheten är visserligen lite specifik då den bara gäller dig som bor i Järfälla, men den är så pass bra att vi ändå vill uppmärksamma alla Järfälla-bor på den. Du som fortfarande går i skolan (eller om ditt barn gör det förstås) är van att kunna resa gratis till och från plugget om du har för långt att gå.

Under sommarlovet kommer dock alla skolungdomar som går årskurs 6–9 samt gymnasieelever i första och andra ring att få åka gratis med SL! Det är precis lika bra som det låter, eller nej, det är bättre! Du behöver inte ens göra något för att få kortet, utan kan istället vänta i lugn och ro på att det dimper ned som ett färdigladdat SL Access-kort på posten.

Kortet kommer att vara alla tillhanda senast den 12 juni, och har du inte fått ditt då får du ringa och tjata lite på SL. Om du registrerar ditt kortnummer på sl.se kan du dessutom få det ersatt med ett nytt om du skulle slarva bort det i sommar.

Tänk också på att du måste vara minst 16 år för att regga konto, är du inte det blir det till att fråga mamma eller pappa.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

gratis kryssning med Birka Cruises

Om man letar runt lite på Tradera går det att hitta riktiga fynd, i alla fall om man gillar kryssningar! Just den här gratiskryssningen gäller Birka Cruises och är 22 timmar lång. För att få tillgång till den här gratiskryssningen måste du lägga ett bud hos Tradera, och i skrivande stund är maxbudet endast sex kronor! Då budgivningen avslutas 09:09 imorgon måndag kan du verkligen kommer över ett riktigt klipp här.

Låt oss säga att du vinner budgivningen hos Tradera. Du kommer då få en kod skickad till dig via SMS eller mejl, och för att den ska gälla måste du samtidigt beställa en måltid (och betala för den). Exakt hur mycket måltiden kostar får du ta reda på hos Birka Cruises.

Kryssningen är för 2–4 personer och värd 1 200 kr. Den gäller fram till den 31 maj alla dagar i veckan. Om du ser den här nyheten för sent kan du ändå kolla runt lite på Tradera efter liknande erbjudanden då det finns en hel del. Naturligtvis måste du även ha ett Tradera-konto, men det är ju lätt fixat (och gratis också såklart). Innan du nappar på ett erbjudande hos Tradera ska du även ta en titt på säljaren för att säkerställa att han är pålitlig och har gott rykte.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Åk gratis ”krösatåg” om du bor i Halland

Erbjudandet gäller inte längre 01/04/2018 gratis resor
krösatåget i halmstad

Under andra halvan av april kan du som bor i Halland åka HNJ-banan helt gratis med krösatåget. Sträckan gäller framför allt Halmstad till Nässjö.

Det är Hallandstrafiken som ligger bakom initiativet, och från början skulle det gälla från och med den 9 april, men då en stor del av spåren var under reparation under den perioden har man flyttat datumet. Det nya startskottet går vid 16 april, och gratiserbjudandet kommer gälla fram till och med den 29 april.

Provåkningen är tänkt att täcka 3 300 hushåll runtom i Halland. Det finns inga särskilda begränsningar, utan det är bara att sätta sig på tåget och åka utan att betala. Du vet så som många tjuvåkande stockholmare gör …

Under banarbetet, som alltså nu kommer starta innan själva kampanjen, kommer det gå ersättningsbussar. Observera dock att det INTE är gratis att färdas med dessa bussar. Det här erbjudandet från Hallandstrafiken gäller endast krösatåget.

Exakt vad syftet med det gratis tågåkandet är för något framgår inte av historien, men det kanske inte spelar så stor roll för dig som behöver ta dig mellan Halmstad och Nässjö. Nu är det bara två veckor kvar, så planera in dina resor i kalendern redan nu!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Få en gratis resa av Swedavia

Erbjudandet gäller inte längre 19/03/2018 gratis resor
swedavia flygresor

Vi vet att det låter misstänkt bra – gratisresor delas liksom inte ut som lotter! Inte i vanliga fall kanske, men nu kan du som bor i Skåne, Västra Götaland, Bohuslän eller Halland få en gratis resa till ett semesterparadis inklusive boende! Det är nämligen så att Swedavia betalar resenärer för att de i gengäld dokumenterar resan med foton och text.

Du måste naturligtvis vara minst 18 år för att överhuvudtaget ha chansen på en gratis resa, men annars finns det inte många krav. Det räcker med att du anmäler dig hos Swedavia så kan det bli du som får åka. Tänk bara på att skicka anmälan innan den 31 maj, för sedan är det för sent! Själva resan kan äga rum från och med nu fram till i juni i år.

Resmålen är varierande. Du kan välja mellan Spaniens solkust, Ungern, Grekland, Polen och många fler destinationer. Det är i huvudsak södra Europa som står på menyn här. Om man bortser från flygbiljetterna och boendet måste du stå för resten av kostnaderna själv. Du måste även dokumentera din resa eftersom det är den datan som Swedavia vill åt så pass mycket att det är beredda att betala hela kalaset för just informationen.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid