Det är många som talar om bostadsmarknaden just nu. Håller bubblan på att spricka, eller är det bara något tillfälligt? Du behöver inte ha någon bostadsrätt heller, utan det räcker faktiskt med en vanlig enkel hyresrätt! Vill du byte upp dig (eller ned dig) är det lossa.se du ska besöka omedelbums!

Hos lossa.se kan du alltså annonsera helt gratis, och du behöver inte ens medlemskap eller registrering för att komma igång. Sajten är dessutom riktigt lättnavigerad, så det är bara att klicka på några knappar och skriva lite relevant information så är du igång. Hur smidigt och lätt som helst!

Naturligtvis är det många som använder den här gratissajten, så det finns gott om lägenheter att titta på. Geografiskt täcks hela landet från norr till söder, även om de flesta annonser rör Stockholm och Göteborg. Eftersom det finns så mycket att välja på hittar du naturligtvis en sökfunktion också. Sortera efter kategori och välj stad eller område för att snabbt hitta det du letar efter.

Sajten finansieras av reklam, och allt är som sagt helt gratis för dig som användare. Har du en bostad du vill byta mot en annan är lossa.se sajten för dig - besök den nu!