Letar du efter stockholm?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om stockholm.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Gratis evenemang i Stockholm idag

Bor du nära Stockholm? Gillar du gratis upplevelser? Trots att vår huvudstad är väldigt dyr att leva i, finns det faktiskt en och annan gratisupplevelse som väntar. Sajten ”Gratis i Stockholm” samlar gratisupplevelser varje dag som du kan utnyttja. Eventen varierar naturligtvis med årstiderna, men just nu verkar det vara mycket standup som gäller. BigBenStandUp... Läs mer »

Spana in allt gratis som finns att göra i Stockholm! »
Erbjudandet är inte giltigt längre

En till gratis blodsockerkoll, denna gång på Södermalm i Stockholm

Diabetes är en av de största folksjukdomarna i Sverige, så om du är drabbad kan du direkt glömma att du skulle vara ensam. Faktum är att ungefär en halv miljon svenskar lider av diabetes typ 2, det vill den form av sjukdomen som orsakas av livsstil och/eller ärftlighet. Oftast har ett högt sockerintag med saken... Läs mer »

Här kan du läsa mer information »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis yoga alla söndagar i augusti för stockholmare

Har du hört talas om barayoga.se? De erbjuder olika sorters yogakurser för alla som är intresserade, men vanligt är de väldigt dyra (flera tusen kronor). Därför är det kul att de nu under augusti, varje söndag, erbjuder gratis klasser! Platsen är Vinterviken som ligger på södra halvan av västra Stockholm, och tiden är 12:00–13:15. Första... Läs mer »

Ta reda på mer här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Här kommer något för dig som gillar fiske

Bor du i Stockholm? Det är det ganska många som gör nuförtiden! Gillar du dessutom att fiske? Kanske inte lika vanligt. Men om båda påståenden stämmer in på dig har Sticklingegården på Lidingö något som passar perfekt för dig. Imorgon, onsdagen den 17 januari, kan du nämligen gå en gratis kurs där du får skapa... Läs mer »

Gratis fiskeaktiviteter på Lidingö idag »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Fashion Night hos Oriflame Concept Store

Oriflame avslutar Stockholm Fashion Week med att bjuda in dig till deras nya butik på Grev Turegatan i Stockholm. Eventet äger rum den 31 augusti, och det bjuds på bubbel och lättare tilltugg, som det heter. Visa dig från din bästa mode-sida (inget måste) och få inspiration om hur andra klär sig under Stockholm Fashion... Läs mer »

Upplev en Fashion Night »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Lär dig cykla gratis!

Observera att det inte ingår en cykel i det här erbjudandet! Men kanske är det så att ingen i familjen vet hur man cyklar, eller så har föräldrarna helt enkelt inte tid i sin stressade vardag. Oavsett anledning kommer här nu en helt gratis möjlighet för att att lära dig cykla! Just det, vi glömde... Läs mer »

Lär dig att cykla helt gratis! »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Chiquita delar ut gratis frukt i Stockholm

Du har med största sannolikhet hört talas om Chiquita tidigare. Det är världens kanske kändaste bananmärke och imorgon lördag delar de ut gratis frukt i Stockholm! Jaja, vi vet! Det råder delade meningar om huruvida bananen är en fukt, ett bär eller en ört. Oavsett definition är den i alla fall gul och god! Om... Läs mer »

Imorgon lördag delar Chiquita ut gratis bananer i Stockholm! »