Prova två par Bamboo by Courlux strumpor gratis! De är extra mjuka och absorberar fyra gånger mer fukt än vanliga strumpor av bomull, och du kan bära dem både till jeans, en kostymbyxa eller till chinos, alltså vid alla tillfällen. Endast 39 kronor betalar du för portot.

Bamboo By Courlux strumpor är perfekta att bära för dig som har torra och känsliga fötter, eftersom de är så mjuka och följsamma! De är gjorda av hela 72 % bambu, 21 % polyester, 5 % polyamid och 2 % elastan och de är termoreglerande, miljövänliga och mycket behagliga att bära. Under sommartid känns de svala och på vintern håller Bamboo by Courlux strumpor dina fötter varma, vilket ju är väldigt bra egenskaper för en strumpa och passar för dig med dålig blodcirkulation i fötterna.

En annan av bambuns fina egenskaper är att den låter huden andas och är naturligt temperaturreglerande.
Bambun som används till våra strumpor är av en sort (Phyllostachys pubescens), som pandor inte äter.

Bamboo by Courlux strumpor är naturligt antibakteriella och bidrar till att dina fötter är luktfria och känns
fräscha. Strumpor som innehåller bambu håller färgen mycket längre än bomullsstrumpor, och givetvis är de förstärkta i häl och tå.

Bambun är en gräsväxt som växer snabbt, upp till 50 cm per dag, utan bekämpningsmedel eller konstgödsel
och är biologiskt nedbrytbart till 100 %, och den kan bli upp till 40 meter hög!

Vill du fortsätta som kund efter att du provat dessa underbart mjuka och sköna strumpor så kan du välja
mellan ett paket med tre par Bamboo by Courlux strumpor i svart, eller ett paket med ett par svarta, ett par marinblå och ett par i grått, för bara 129 kronor, direkt hem i brevlådan var fjärde månad eller med den intervallperiod du önskar. Även då till en kostnad av bara 39 kronor för porto. Välkommen att prova!