Inför nästa semester eller affärsresa kan du spara lite pengar på att använda en kod som ger dig 15 € (cirka 140 kr) i rabatt när du bokar din vistelse via booking.com. Om du väljer att boka ett billigt hostel kan det bli i stort sett gratis.

Det är lättare än någonsin att hitta det billigaste och bästa hotellet. Det finns flera sajter som exempelvis hotels.com och booking.com som listar alla hotell och priser i städer över hela världen. Om du ännu inte har testat booking.com så kan du använda min kod för att få 15 € i hotellrabatt vid din första bokning. Koden är i själva verket en länk (https://www.booking.com/s/11_6/b3e4b175) som du använder för att få din hotellrabatt.

Du kan bara använda den en gång, och när du har blivit medlem och bokat får du också en unik kod som du kan använda för att få ännu mer rabatt, precis som med länken ovan. Det är enkelt att hitta ett prisvärt hotell eller hostel och booking.com har väldigt ofta de absolut lägsta priserna, ibland mycket lägre än om du bokar direkt från hotellet. Använd denna hotellrabatt och njut av en billigare hotellnatt.