Letar du efter rabatt på resor?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatt på resor.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Pengar tillbaka när du handlar med Cashbackshopping.se

Du vet väl att det inte bara är rabatter du ska leta efter idag? Det finns många sätt att göra bra affärer, och ett av dem är via Cashbackshopping.se. Det går ut på att du får pengar tillbaka på allt du handlar online, och vi pratar inte småbutiker heller. CDON, Nelly och Hotels.com är tre... Läs mer »

Få pengar tillbaka på allt du köper online »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Upp till 10 % rabatt på utvalda hotell när du bokar via Expedia

Så här i semestertider är det många som bokar sin resa via en så kallad affiliate, det vill säga en sajt som samlar flyg, hotell och annat på ett och samma ställe för att konsumenten ska kunna jämföra priser. Det finns ganska många olika affiliates inom reseindustrin, men just nu har en av dem –... Läs mer »

Ta del av upp till 10 % rabatt på utvalda hotell »
Erbjudandet är inte giltigt längre

100 kr värdecheck på upplevelser

Marsipan och choklad är en suverän kombination i vanliga fall, eller hur? Om du dessutom kombinerar dessa med en billig upplevelse blir det hela ännu bättre. Så här gör du för att kamma hem en superkombo med en näst intill gratis upplevelse. Ät choklad och få billigare upplevelser Vår favoritdansk måste vara chokladföretaget Anthon Berg,... Läs mer »

Få en total chokladupplevelse »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis kryssning till Helsingfors

Du som är medlem i Viking Line Club har just nu ett suveränt erbjudande att nappa på: du får beställa en gratis kryssning till Helsingfors! I paketet ingår en kryssning från Stockholm till Helsingfors, plus en hytt i ekonomiklassen. Du kan se fram emot två underbara kvällar med bra mat, underhållning och kanske till och... Läs mer »

Boka din gratis kryssning nu till Helsingfors, innan det är för sent! »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Spara upp till 70 % på drömsemestern hos Secret Escapes

Den svenska vintern håller fortfarande vårt avlånga land i ett iskallt järngrepp, så varför inte börja planera din solsemester redan idag? Hos Secret Escapes kan du hitta lyxhotell på de mest exotiska platser med upp till 70 % rabatt! Allt du behöver göra är att klicka på den här länken till rabatt hos Secret Escapes... Läs mer »

Spara upp till 70 % på lyxhotell med hjälp av Secret Escapes »